9. maalis, 2013

Miehet matkalla

Kiitoksia lukijoilleni saamastani palautteesta. Ne aina kannustavat, näitä kirjallisia harrastuksia. Terveisiä myös Jokioisten suunnalle. Oli hienoa, jos saatoin olla avuksi. Onhan asia ollut tietyllä tavalla yhteinen. 

Appivaarini 80 v. (teräsvaari) toimii omaishoitajana 24 h vuorokaudessa. Pitempään hän on varovasti esittänyt, että pitäisi vähän jonnekin päästä. Nyt oli aika laittaa tuokin asia kuntoon.

Otin matkatoimistosta yhden yön hotellimatkan Tallinnaan ja eilisen vapaaksi töistä. Olimme sopineet, että vaari tulee aamuseitsemäksi meille ja siitä jatkamme minun autolla Helsinkiin. No, tapansa mukaan hän oli jo kuudelta kuin tikka oven takana kyselemässä, että ollaanko täällä edes herätty. Eilinen päivä menikin sitten tarinoidessa ja kuunnellessa. Kävelimme kaupungille ja kävimme syömässä hyvässä ravintolassa. Muutoinkin tuon ikäpolven ihmiset arvostavat ruokaa. Ihan toisin kuin me, jotka olemme tottuneet aina saamaan vatsamme täyteen. Tänään kun tulimme takaisin, aurinko paistoi täydeltä terältä. Kotiinlähtiessään vanha herra totesi "tällä menee taas pitkään"

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu