7. maalis, 2013

Filosofointia

Jokunen päivä sitten, vanha asiakkaani soitteli. Työpaikkaa vaihtaessani, he jäivät sinne aidan toiselle puolen. Pieni paikka, isoissa yrityksissä heidät unohdetaan ja toivotaan, että lopettavat vähin äänin.

Soittaja oli talon emäntä, hän sanoi" tulit mieleen, kun olet aina ennemminkin meitä auttanut" Se ei ollut myyntipuhe, sen tiesin. Sillä sekunnilla tiesin, että jotenkin heitä jelppaan. Tiedän varsin hyvin, että bisnes on bisnestä ja sillä eletään, Joskus kuitenkin pitää asioita miettiä inhimillisesti, vailla taloudellisia asioita, kun ei suuresta ole kyse.

Nykyisessä maailmassa unohdetaan helposti ihminen. Sitä saa mitä antaa. Reilulla ja avoimella asenteella saa paljon hyvää aikaan.On myös syntynyt ystävyys suhteita, jotka ovat kestäneet jo vuosikymmeniä. Soitellaan ja kysellään kuulumisia, vaikkei tuotantorakennuksen piipusta enää savua tulekaan. Silloin aina itsekin tietää, ettei sitä ihan väärillä jäljillä ole ollut.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu