27. syys, 2022

Hieno lähteä, hienompi palata

Viime viikolla tuli vietettyä perinteinen syysloma. Matka ajoittuu aina syntymäpäivä viikolleni. Kohteena kuten ennen koronaa, Kreikan saaret. Corfulla olin nyt varsinaisella lomalla toista kertaa johtuen siitä, että varaaminen jäi viime tinkaan, eli elokuulle. Oli mentävä sinne mihin vielä matkoja sai. Syyskuun puolenvälin jälkeen kohteetkin ovat jo vähäisemmät. Yhtenä päivänä oli auto vuokrattuna. Sillä tuli jälleen ajeltua tuota saarta ja sen pieniä/ kapeita teitä. Pienten kaupunkien kaduilla ei mahdu ohittamaan. Jos kuorma-auto tyhää lastiaan kauppaan sitten vaan odotetaan. Siellä ei kiirettä tunneta näissä asioissa. Ajettua tuli myös James Bond filmin polkukin ( "For Your Eys Only" elokuvan kohtaus) oliivimetsikössä. Laivaretki tuli tehtyä Välimerellä Pargaan Kreikan mantereelle, jossa olen aiemminkin ollut, mutta nyt sitäkin tuli katsottua toisenlaisin silmin. Sen kauneus on silmiä hivelevää.

No, se siitä. Mukava on lähteä ja mukavampi aina palata. Sunnuntaina lämpesi kotoinen savusauna ja vihtakin oli saunojalla. Hiljakseen vihtoessa savusaunan lempeissä löylyissä oli jälleen hieno valmistautua tuleviin työelämän koitoksiin.

Ps. Perunatkin piti kaivaa maasta. Olivat jälleen kauniin puhtaita.

 

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu