10. maalis, 2022

Kynä on miekkaa väkevämpi

Huomenna perjantaina 11.3 tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun ensimmäinen blogini ilmestyi. Mistä sitten on johtunut tämä intoni kirjoitella. Välillä on ollut, kuten nytkin, aikoja jolloin kynästäni on puuttunut mustetta.

Koulussa en ollut äidinkielessä hyvä, vaikkakin ainekirjoituksessa olin kohtuullisen etevä. Tuolloin kyllä oli vastenmielistä se, että joutui silloin tällöin lukemaan aineensa luokan eteen. Kaikki muistavat toisen vielä pahemman piinan ja se oli laulukoe. Piti koko luokan edessä yrittää naama punaisena laulaa ja muut tirskuivat. Tämä myöhemmin poistui.

Takaisin kirjoittamiseen. Suurempi innostus alkoi -90 luvun puolessa välissä, jolloin aloin kirjoitella sanomalehtien yleisön osastoille nimimerkillä ”Jokitörmän entinen renki”. Erityisesti Maaseudun Tulevaisuuteen kirjoittelin paljon. Tuolloin nimimerkki kirjoittelu oli sallittua.

Suurin saavutukseni kirjoittelussa on se, että sain aktivistit pyytämään anteeksi eräältä tuottajalta ja käymään hänen luonaan myös päiväaikaan ja sovitusti.  Kirjoitin isännän pyynnöstä lehtiin hänen nimellään. Näin sain painostettua kyseisiä "terroristeja". Aktivistit syyllistyivät suoranaiseen valehteluun säntillisintä ja kaikilla mittareilla mitattuna yhtä suomen parasta tuottajaa kohtaan. Vielä tänäänkin, yli seitsemänkymppisellä isännällä on rytmihäiriöt muistona tuosta ajasta. 

Oman blogin perustaminen syntyi tarpeesta kertoa jossain avoimesti asioista, niin kuin niistä ajattelen. Kanava, jossa voin purkaa omaa maailmaani.

Tässä kohtaa täytyy kiittää lukijoitani ja erityisesti niitä, jotka sivustoni kautta lähettävät kannustavia viestejä

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu