13. elo, 2021

Armi

https://www.is.fi/viihde/art-2000008097462.html

Armi Aavikon muistavat kaikki ikäluokkani ihmiset ja hieman nuoremmatkin.. Hänet valittiin miss suomeksi 1977. Samana vuonna hän siirtyi Dannyn kanssa duona laulamaan. Kohu ja suosiokin  oli ajan mittapuussa valtaisaa. Tänä kesänä Armi on ollut jälleen tapetilla Yle.n kuunnelman Armi "Olin siinä välissä elossa" johdosta. Dannykin on avautunut ja kertonut, että hän olisi mennyt Armin kanssa naimisiin, mikäli Armi olisi täyttänyt muutaman ehdon. Luopunut juoppokavereista ja alkoholista. Oman kertomuksensa mukaan Armin uran päätyttyä hän oli tukena monin tavoin.Heillä oli suhde koko yhteistyön ajan, vaikka  Danny oli naimisissa Seppälän vaateketjun omistajan Liisa Seppälän kanssa. Heillä oli myös lapsia.

Tässä tuleee minun versio tapahtumista.

Armin sisko ilmoitti hänet missikilpailuun. Suureksi yllätykseksi Armi voitti kisan ollessaan vain 18-vuotias.  Danny oli tuolloin jo 32- vuotias kokenut viihdealan konkari. Jostain hänelle tuli ajatus, että miss suomi voisi tulla hänen kiertueelleen juontajaksi ja etsimään uusia missi kandinaatteja. Varsin pian ajatus jalostui ja Armi suoritti koelaulun Veikko Samulille ja Dannylle. Hiomaton, mutta aito. Olisi kuitenkin viihde- ja sitä kautta rahallinen arvo, jos Armi laulaisi jonkun kappaleen duona Dannyn kanssa. "Tahdon olla sulle hyvin hellä" kappale, siitä se lähti.

Pian Armi rakastui komeaan, pitkään ja hyvin käyttäytyvään Dannyyn. Oma poikaystävä oli saanut jo aimmin jäädä. Juuri Armin rakkauteen kumuloituu tämän jutun pähkinä. Danny tiesi, että lupailemalla avioliittoa, hän saisi Armin pysymään mukanaan kiertueilla niin kauan kun rahaa tulisi ovista ja ikkunoista. Mikäs sen parempaa, kun mukana olisi sekä huvi, että hyöty. Nuorta rakastunutta naista oli helppo hoopottaa.

Vuosien kuluessa Armi oppi ymmärtämään, että nämä lupaukset eivät koskaan toteudu. Parhaat vuodet olivat kuluneet avioliittolupauksen toteutumista odotellessa. Jäljellä oli yksinäisyys ja alkoholi. Ei puolisoa, ei lapsia. Vain menneen talven lumi nimeltä Danny.

Tässä kohtaa olisi viimein ollut toivottavaa, että Danny olisi kertonut asiat  niinkuin ne oli. Eikä enää höpöttänyt  iltapäivälehtiin tuollaisia lapsellisia tarinoita.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu