10. elo, 2021

Lahko

Olen nyt katsonut Ruutu+ kaksi jaksoa dokumentista "Lahko". Se kertoo Veijo Balzarin toimista ja urasta. Erityisesti viime vuosina ikävää julkisuutta saaneesta osuudesta.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008150804.html

Baltzar on jo aiemmin tuomittu puukotuksesta ja virka-aseman väärinkäytöstä. Tämä virka-aseman väärinkäyttö oli kummallinen syyte, sillä se tuli nuorten tyttöjen houkuttelemisesta sänkyyn lupailemalla paikkaa Teatterikorkeakouluun. Olisi luullut, että rikosnimike olisi ollut ankarampi.  Viimeisimmät tuomiot on törkeän petoksen yrityksestä, sillä myös tulipalot ovat seuranneet Baltzaria.

Erityisesti sosiaalidemokraattiset politiikot Tarja Halonen, Paavo Lipponen ja Liisa Jaakonsaari ovat olleet vuosien kuluessa näyttävästi tukemassa Baltzarin urakehitystä.

Tasavallan presidentti Tarja Halonen myönsi Baltzarille kulttuurineuvoksen arvonimen. Ohjelmassa haastatellaan presidentin kanslian työntekijää. Nimitettävän taustoja tarkistetaan mm. poliisilta jne. Nimitettävän tulee olla nuhteeton ja hyvämaineinen ja paljon muuta. Nuo edellä mainitsemani tuomiot olivat jo silloin olemassa. Presidentti ei vain niitä tiennyt, ei.

Hämmästyttävää on miten politiikot pesevät käsiään. Edes Halonen ei pahoittele, että tavallaan hän on ollut edesauttamassa Baltzarin toimintaa. Miltä tuntuu uhreista ?

Oikeudenkäynti päättyi kesäkuussa ja tuomio tullee ennen joulua. Toivottavasti tiilenpäitä ja pitkään.

Tähän loppuun on pakko todeta, että kyllä meitä ihmisiä viedään ns. "vesikelkalla" 

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu