2. kesä, 2021

Tapaus Räsäsestä

Kirjoitetaan nyt tästäkin, koska olen episodia tarkasti seurannut. Oma arvioni on, että valtakunnansyyttäjän uralle tulee tästä nolo lopetus. Todella saa tullakin, sillä tässä hän on henkilökohtaisella ristiretkellä. Sellaisella lainvalvojan ei kuulu olla omista ideologisista syistä johtuen. Kysymys on ennen kaikkea sanan- ja uskonnonvapaudesta.

Räsänen on siteerannut raamattua. Hän on sen perusteella tuominnut homouden synniksi jne.

Missään kohtaa hän ei kuitenkaan ole tuominnut homoja, kiihottanut ketään heitä vastaan tahi muutenkaan kyseenalaistanut ihmisarvoa tai ihmisoikeuksia heiltä. Hän on kirkkovaltuutetun ominaisuudessa arvostellut omaa kirkkoaan osallistumisesta pride marssille ja sitä, että kirkon opetus perustuu raamattuun, mutta kirkko toimii vastoin raamatun sanomaa.

Räsäsen kanssa voi olla eri mieltä, eikä tarvitse hyväksyä hänen kannanottojaan. On kuitenkin selvää, että vapaaseen demokratiaan kuuluu uskonnon- ja sananvapaus. Neuvostoliitossa, Kiinassa ja Pohjois-Koreassa niitä ei ole tai ollut.

Kansainväliset lehdet ovat tästä kirjoitellet. Suomi on opettanut Unkaria ja Puolaakin oikeusvaltioperiaatteesta. Voi vain kuvitella minkälaisen aseen he saavat tästä EU.n erilaisiin vääntöihin ”oikeusvaltioperiaatteesta”. Odotettavissa on kansainvälisen lehdistön ryntäys, kun oikeutta aletaan käydä. Se julkisuus ei tule olemaan kunniaksi suomelle.

Viimeksi Yhdysvalloissa kymmenen professoria vaatii pakotteita Valtakunnansyyttäjä Toiviaiselle ja hänen perheen jäsenilleen. Lähinnä maahantulokieltoa, jota on sovellettu kiinalaisiin samankaltaisissa tapauksissa.

Katsokaa miten Yle on otsikoinut asian ”Yhdysvalloissa kourallinen professoreita” Siirretään tuo suomen mittapuuhun, niin kymmenen professoria on kova juttu. Etenkin kun ovat kuuluisien yliopistojen professoreita.

https://www.youtube.com/watch?v=La-Y54CkGYo&t=11s

https://yle.fi/uutiset/3-11956650

 

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu