27. huhti, 2021

Tilannekatsaus

Olen pitänyt luovaa kevät-talven taukoa blogissani. Yhdeksän vuotta blogin kirjoittamista tuli täyteen ja yli puoli miljoonaa klikkausta. Voitan kävijämäärissä kirkkaasti työantajani blogialustan, jota kuitenkin viestintäalan ammattilaiset hoitaa ja valvoo.

Kevään valmistelut pääsivät hyvään vauhtiin ennen tätä takatalvea. Kulotin viime kesäisen kukkamaan ja hankin uudelle lannoitteet. Siemenet olen jo syksyllä hankkinut, koska arvelin niiden kysynnän tänä keväänä räjähtävän. Perunan siemenet ovat itämässä. Annabellaa ilman muuta ja toisena Challengeria. K- raudan puutarhamyymälässä olivat h-moilasena, kun kysyin sitä perunansiementä, jolla on sama nimi kuin tuhoutuneella avaruussukkulalla.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Challenger

Mansikat ja istuttamani kaksi luumupuuta, sekä päärynäpuu näyttävät talvehtineen hyvin.

Talvilomalla olin viikolla 15. Se tuli vietettyä Kittilän Levillä. Piti sitten oikein hiihtää, kun tuli talvella karvapohjasukset ostettua. Taisikin edellisestä hiihtosuorituksesta olla 15 vuotta. Lujille joutui kroppa oudoksesta noissa maisemissa, kun amatööri hiihteli sellaisia 15- 17 km.n lenkkejä . Ottaen huomioon, että reiteillä oli jopa 100 m.n nousuja ja jäätäviä laskuja. Ne olivat todella pahoja.

Tutustuin myös uuteen lajiin. Vuokrasin fatbiken, elikkä ”moholokummipyörän” kuten kotoisasti totean. Sähköavusteisen sellaisen. Oli erinomainen peli. Rapiat 30 km.n lenkki ja nousu tunturin laelle meni kuin tyhjää vain. Suosittelen  pyörää, ei kuitenkaan fatbikea, jos maanteitä ajelee.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu