2. helmi, 2021

Elpymisväline (jatkoa)

Nyt paljastui uusia käänteitä elpymisvälineestä koskien Siikaisten kunnan ja pääkaupunkiseudun välillä neuvoteltua sopimusta. Siikaisten kunnanjohtaja Laveka Vinne oli ollut Vantaalla humpalla ja illastamassa ”kaljupäiden kiitoradalla”(Sokos hotel Vantaa) Manna Sarinin  ja Sannika Aarikon kanssa. Vihdin ja Nummelan vanhapoika isännät olivat pyörittäneet Sannika Aarikkoa  polkan tahdissa ja oli siinä taidettu salsan tahtiinkin lanteita heilutella. Kolmikko poistui iloisissa tunnelmissa Hotelli Vantaalta vasta aamun pikkutunneilla. Pieni episodin poikanen oli vielä meinannut  tulla ulkona. Siellä oli porukalla alettu korjailla Sannikan asustetta, kun hyyskäreisun jälkeen sukkahousut oli takaa vahingossa jääneet talvitakin päälle. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seittemän päivää lehti.

No, ennen irroittelua oli ehditty myös keskustella. Siikainen on korona aikana ottanut rutosti velkaa pitääkseen teollisuuden pyörimässä ja ettei irtisanomisiin jouduta. Kuntalaiset ovatkin kiitettävästi juoneet Leppijärvellä valmistettua plastiikipussi kiljua. Sitä on terästetty Karin havupuu-uutteella. Toisin sanoen, kuntalaiset ovat hyvin kantaneet kortensa kekoon.

Mutta, kun kunnalla ei nyt sitten olekaan mennyt huonosti, niin se saa tuosta elpymisvälineestä vain 2,5 miljoonaa. Alkuperäisissä neuvotteluissa, joita kuntalaisille esiteltiin oli kerrottu, että nyt tulee rahaa... 3,2 miljoonaa. Seitsemän miljoonaa euroa Siikaislaiset ottavat pääkaupunkiseudun tukemiseen ja saavat siis takaisin 1,5 miljoonaa omaa rahaa. Kallista on humppa.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu