30. joulu, 2020

Vuosi lopuillaan

On aika vetää yhteen hieman kulunutta vuotta 2020. Niin, onko siinä paljon muuta kertomista, kuin Covid 19 ja sen aika jatkuu. Emme todennäköisesti palaa täysin entiseen koskaan.

Olemme 10 kuukautta opetelleet elämään koronan kanssa ja kansainvälisesti mitattuna oppineet hyvin.

Henkilökohtaisesti olen säästynyt vielä taudilta. Liikkumista työn- sekä vapaa-ajan suhteen olen rajoittanut huomattavasti. Auton mittariin on kertynyt puolet viime vuoden kilometreistä. Jämin mökki on ollut ahkerassa käytössä ottaen huomioon, että sinne olen perustanut täydellisen työpisteen.

Joulunpyhien aikana aivoriiheni toimi ja aionkin ensi keväänä aikaistaa tiettyjä suunnitelmia. Sellaisia, jotka olin ajatellut tehdä eläkepäivillä. Sain ”ahaa” ilmiön todetessani itselleni, että usein eläkepäiviään suunnittelevat ovat silloin jo  kuolleet. Miksi et tee heti. Juuri näin, älä odota.

Menemme vuoden 2021 vielä hyvinkin syksylle koronan kanssa. Tulevana vuonna valtakunnassa raha vielä liikkuu, kun elvytykseen tulee EU.n miljardit. Myöskin konkurssilaki on toistaiseksi estänyt konkurssit ja se on voimassa syyskuun loppuun saakka.

Ensi syksyn budjetti tuo kunnolla raippaa  kansalaisille ja konkurssiaalto koettelee valtakuntaa. Työttömyys räjähtää ja elintasomme laskee. Eletään nyt kuitenkin tämä vuosi loppuun ja murehditaan tulevia myöhemmin.

Toivotan lukijoilleni Hyvää alkavaa vuotta 2021 !

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu