11. loka, 2020

Työmatka ja aplikaatio

Työt veivät viime viikolla pitkästä aikaa tuonne napapiirin tuntumaan. Akselilla  Raahe-Oulu-Pudasjärvi-Posio-Ranua ja Ii tuli liikuttua.

Meillä yritys on neuvotellut Scandicin kanssa edullisemmat hinnat, joten mahdollisuuksien mukaan niissä majoitutaan. Varasin huoneen netin kautta. Oulun vastaanotossa nuori herra sanoi ”kannattaisi varata sillä aplikaatiolla/sovelluksella, että tiedetään paremmin varata yritykselle. Sanoin nuorelle herralle ”Pysähdytään tähän nyt hieman. Se aplikaatio/sovellus on englanninkielinen ja se oli minulla edellisessä puhelimessa. Varasin sillä ja ymmärsin, kun tuota englantia sentään olen 8 vuotta lukenut. Nyt on kuitenkin niin, että asun suomessa, varaan hotellia suomessa. Tämän lisäksi olen ollut työelämässä lähelle  40 vuotta ja maksanut veroni suomeen. Näistä syistä olen tullut siihen tulokseen, että varaan hotellini suomen kielellä. Onko tässä tämän jälkeen mielestäsi joku ongelma ?”  Ei ollut.

Ranualaisen Akselin luona, joka on parhaillaan menossa olevassa Maajussille morsian ohjelmassa, tuli myös piipahdettua. Siitä asiasta emme virkkaneet sanaakaan. Salassapitohan ko. osallistujilla on kirjallisesti sanktioitu. Filmaukset tehtiin jo kesällä. Vanhan sissin vainulla koitin kuitenkin tutkia talon sisällä mm. keittiössä, missä kahvit joimme, että näkyisikö siellä tahi muualla naisen käden jälkeä. Jääköön nyt vielä salaisuudeksi, jotta mikä oli arvioni.

Maisemallisesti nuo seudut ovat hienoja, niistä saa työhön hieman ekstraa. Muutaman hotelliyön jälkeen kuitenkin mieluusti kääntää auton nokan kohti kotiseutuja. Kotimatkalla piti sitten vielä sattua kelju juttu. Kokkolan tietämillä poikkesin kahville ja ajattelin juoda oikein nisun kanssa. Jokin narskahti nisusessa ja takahampaasta lähti osa pois. Hampaan reunat oli tämän jälkeen kuin sirkkelin terä. Arvakkaas oliko kieli siinä hinkkaamassa koko ajan? No, eilen lauantaina se tuli jo kuntoon ja on nyt entistä ehompi.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu