29. heinä, 2020

Kommentti viikon kohinaan

Tällä viikolla on kohistu perussuomalaisten kansanedustajan persereikäpuheista. Hän vertasi ministereitä ko. reikään. Tulistuminen johtui siitä, ettei ministerimme riittävästi ja aikailematta tuominneen Pekka Katajan pahoinpitelyä. Pieni totuuden jyvä tuossa kyllä on, kun vertaa menneitä aikoja. Jos pahoinpitelyn kohteeksi olisi joutunut vihervasemmiston edustaja, olisi some- ja paskamyrsky ollut valtava. 

Näyttää siltä, että Perussuomalaiset on puolueena kanava, jonka avulla melkoinen joukko suomalaisia purkaa turhautuneisuuttaan nykyiseen menoon ja muutenkin pahaa oloaan. Selvää on, että seuraavissa vaaleissa kannatus pysyy, kunhan tällä vaalikaudella päästään siihen keppi- ja leikkaus vaiheeseen. 

Jotta olen salonkikelpoinen, ilmoitan etten ole perussuomalainen, enkä heitä äänestänyt. 

Tämä salonkikelpoisuuskin on mielenkiintoinen juttu. Hienon esimerkin antaa toimittaja Ukkola

Jos haluaa kertoa olevansa eri mieltä valtakunnansyyttäjän kanssa, ensin täytyy kertoa mitä kaikkea Räsäsen puheissa ei hyväksy. Toimittaja Ukkola tehostaa salonkikelpoisuuttaan, kun kertoo oikein " vihaavansa"  Räsäsen kommetteja. Tämä tyyli on nyt hyvin yleinen, muutoin tulee vastalaidalta kuraa taivaan täydeltä niskaan. 

Puolitoista vuotta sitten, kun Oulun jutut olivat vahvasti esillä koin mielenkiintoisen jutun. Tapasin konditoria kahvilassa vanhemman tutun herrasmiehen ja kysyin hänen mielipidettään. Hän katsoi ensin molemmille sivuilleen, kumartui pöydän yli ja ääntään madaltaen kertoi mielipiteensä. Mietin jälkeenpäin miksi hän toimi noin ?

Ehkä tässä piilee yksi syy, miksi "Maurit" menee 13000 äänellä eduskuntaan.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu