23. maalis, 2020

Tuntemattoman edessä

Olemme uuden ja tuntemattoman edessä. Jäljet ovat kauaskantoiset ja osasta tulee pysyvää. Aiheuttajan nimi on Korona.

Yrityksiä kaatuu ja elintasomme tulee väistämättä laskemaan. Nuorilla perheellisillä, joilla ei ole yhtään puskuria tilanne tulee olemaan vaikein. Tästä selvitään, mutta se ottaa aikaa.

Nyt on tärkeintä, että sosiaaliset kontaktit ovat kaikilla minimissä. Hämmästyttävää on ollut miten iäkkäämpi väestö on kapinoinut. He eivät ole ymmärtäneet, että järeämmät toimet ovat heidän ja erityisten riskiryhmien suojelemiseksi.

Sosiaalisessa mediassa eräs mummo valitti, ettei miehensä usko mitään. Hän ramppaa Abc.n wienerparlamentissa, eikä pese käsiään. Kohauttelee vain olkapäitään. Tämä on juuri sitä presidentinkin mainitsemaa urheutta, joka päättyy viimeistään sairas- ja kuolinvuoteella. Valitettavasti varsinainen tragedia voi koitui jonkun muun kohdalle, kuin taudin tuojan. Silloin on myöhäistä katua.

Omalta osaltani varsinaiset asiakaskäynnit päättyivät toistaiseksi viime viikolla. Pari yötä olin Raahessa. En ole ennen yksin vielä ollutkaan hotellin aamupalalla. Kokemus sekin. Nyt kirjallisia töitä ja jokunen pakollinen käynti. Sellainen on esim. maatilan yhtiöittäminen. Myyminen ja ostaminen ei onnistu asiakkaan kanssa, jota ei ole olemassa. Varmistan kuitenkin, ettei kukaan ole köhässä ja etten itsekään veisi mitään mennessäni.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu