25. helmi, 2020

Työmatka terveiset

Terveiset täältä pohjoisen suomen työmatkalta. Eilen illalla saavuin Ouluun varsin haastavissa ajo-olosuhteissa. Osan matkaa lunta tuli vaakasuoraan ja aurauskalustoa ei mailla halmeilla. Raiteet oli kaistalla, missä sitten piti yrittää pysyä. Kuorma-auton vastaan tullessa maailma pimeni, hetkeen en eteeni nähnyt, mutta selvisin taas.

Hupaisa juttu sitten olikin illalla hotellin saunalla. Menin illalla puoli kymmenen maissa ajatellen, että saan yksin rauhassa olla. Siellä oli kuitenkin lauteilla yksi henkilö pyyheliinaan osittain kääriytyneenä. Kysäisin, että onko hyvät löylyt ? Hän mumisi jotain ja arvasin että ulkomaan elävähän tuo. Kysyin englanniksi, että puhutko suomea tai englantia? Vastaus oli, että saksalainen, en puhu. No se.

Vesikippo oli tyhjä, hain täyteen. Heitin pari kauhallista ja ajattelin, että katsotaan mistä mies on tehty. Sanoin ”kalt ?”  Vastaus oli ”nain, nain ”.  Vastasin suomen kielellä ” hetero olen, enkä nyt sellaisiin hommiin, mutta otetaan vähän löylyä ?” Heitin kolme kauhallista.

Hetken hiljaisuus. Kysyin taas ”kalt ?” ja vastaus ”nain, nain, nain”.  Vastasin, jotta eikö se nyt selväksi tullut, etten noihin hommiin ja heitin neljä kauhallista vettä. Niin lähti äijä vikkelään saunasta, eikä suihkussakaan juuri ollut. Mietin, jotta kaikkea kanssa ja vielä saunassa ehdotellaan.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu