16. joulu, 2019

Masinisti ottaa ylikierroksia

Olin työmatkalla Helsingissä. Mieleeni juolahti käydä ravintola zetorissa. Ruokailun yhteydessä voi harrastaa nostalgiaa, sillä ravintolassa on useampikin Zetor 25 traktori. Zetoreissa siellä on jo uuttakin historiaa. Muistaakseni Temmeksen Zetkajengi sai Helsingin zetor-reisullaan sieltä rikkoutuneen startin tilalle vaihdokin.


Pois lähtiessäni huomasin tupakkapaikalla zetorin. Kävin sitäkin katsomassa. Lampun lasit olivat poissa, kuvut ylöspäin. Niihin oli tumppailtu paperossia. Säleikön luita oli väännelty yms. Masinistilla alkoi keittää ja mittari nousi punaiselle. No selväähän tuo tietysti nykyään on, kaikki pitää hajottaa. Mikä kumma siinä on, että jos vaikka auto hajoaa tien varteen, niin se on syytä samoilla näkösillä siitä pois hommata. Seuraavana päivänä ei paljon haettavaa ole. Ei ainakaan ehjää sellaista.

Nyky maailman tavan mukaan palasin vielä sisälle ja esitin henkilökunnalle reklamaation zetorin kohtelusta. Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun ei suurempaakaan asiaa tuolla hetkellä ollut.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu