27. loka, 2012

Talven tuntua

Talvi yllätti jälleen, vaikkakin lienee niin, ettei se vielä pysyvää sorttia ole. Viime viikonloppuna sain sopivasti pihapiirin talvikuntoon. Suurena apuna oli "turhake", jonka pitkän harkinnan jälkeen ostin.Polttomoottorikäyttöisen reppupuhaltimen. Uskallan suositella kaikille, joilla syksyisin on mittava haravointiurakka. Hankinta on kuitenkin sellainen, jossa nuukuus ei saa iskeä väärässä paikassa. Silloin kannatta jättää ostamatta, ettei varaston nurkkaan jää jälleen yksi käyttökelvoton kone. Huomioitavia seikkoja koneen hankinnassa on tuulen nopeus ja ilmamäärä. Maalaisjärjellä sanottuna, mitä kovempaa myrsky käy, sitä paremmin lehdet lentää. 

Työviikko oli hektinen, mutta urallani historiallisen hieno. Niistäkin asioista täytyy muistaa nauttia. Koneagriakin oli Jyväskylässä. Uusia, isompia ja toinen toistaan ehompia koneita oli näytteillä ennätysmäisesti. Siellä tapaa tuttuja, joka puolelta suomea ja kuulumiset vaihtuu. Edessä viikonloppu, ei kummallisia suunnitelmia. Se on hienoa se. Lepään ja nautin pirtin lämmöstä.

 

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu