27. syys, 2019

Vihreä liike

Kovin moni ei tiedä, että vihreä liike ja sen politiikka kehitettiin Itä-Saksan turvallisuuspalvelu Stasin toimesta. Sen uskottiin yltiöliberalistisena tuhoavan lännen taloudellisia voimavaroja ja siten heikentävän niitä sisäisesti. Asialla olivat DDR:n parhaat ideologit ja talousasiantuntijat. Sosiologien ja psykologien suurta apua ei voida kehittelyssä vahätellä.

Saksan Vihreät perustettiin Offenbachissa vuonna 1979. Sen perustivat karkeasti ottaen kaksi poliittista ryhmää: 1) marxismiin pettyneet äärivasemmistolaiset ja 2) vanhat natsit.

Ohessa lainaus wikipediasta

 Natsit olivat vihreiden tavoin yltiöoptimistisia tuulienergian suhteen. Kruppin tehdas suunnitteli jopa 540 metriä korkeita tuulimyllyjä. Vuonna 1932 kansallissosialistinen energiapolitiikka väitti, että tuulimyllyt toisivat miljoonille saksalaisille työtä, nykyisen kielenkäytön kaltaisia alkemistisia ”vihreitä” työpaikkoja. Autot käyttäisivät kotimaista biopolttoainetta, ihmiset söisivät kasviksia jne. Himmler ja Goebbels edustivat Kansallissosialistisen puolueen vasenta laitaa. Himmler rakennutti Dachaun keskitysleirille suuria kasvihuoneita, joiden homeopaattisesti ja orgaanisesti viljeltyjen tuotteiden vaikutuksia testattiin vangeilla. Hitler söi ainoastaan kasvisruokaa.

Vihreät ovat onnistuneet tehokkaasti tuhoamaan Suomen kilpailukykyä, joten voidaan todeta DDR:n olleen hyviä muussakin, kuin huippu-urheilussa. Kansalaisten syyllistämisellä pyritään veroilla ja maksuilla kurjistamaan ihmisten arkielämää tehokkaasti. Se perustuu ideologian mukaisesti yksilön tuhoamiseen.

Saadaan syntymään valtavia kustannuksia, joilla heikennetään taloutta ja kilpailukykyä. Ongelmia syntyy hengittämisestä ja muusta normaalista elämänmenosta ja selitetään, että sinun kuuluu maksaa, kun kerran teet näin. Vihersosialistit vain haluavat sälyttää kaiken muiden niskaan.
Mahdollisimman paljon itselle ja mieluusti kirjaimellisesti muiden kustannuksella. Sitähän se sosialismi kaiken kaikkiaan on. Itsekästä ja ahnetta. Ilmastonmuutoksella rahastetaan miljardeja

Omaa agendaa ajetaan ilmastolla, erittäin liberaalilla maahanmuuttopolitiikalla ja yleistä moraalia rapauttamalla. Minua ei henkilökohtaisesti kenenkään kasvisruokavalio haittaa yhtään. Eikä minua haittaa, jos joku haluaa kävellä, mennä julkisilla tahi lehmällä ratsastaa. Kenenkään sukupuolinen suuntaus ei minua haittaa, siitä vaan, mutta…

Kun tätä sakkia haittaa minun elämäntapani. Minun ja miljoonien muiden suomalaisten pitäisi tanssia heidän pillin mukaan. Ei saisi ajaa autolla, ei syödä lihaa, ei lämmittää puilla saunaa. Lehmät pieree ja röyhtäilee metaania jne.. jne…

Aatteessa on natsismia, se vain on puettu vihreän väriseen kaapuun.

Erityisesti minua tässä humaanissa liikkeessä on ihmetyttänyt muutama asia. Eva Tawasoli, afgaanitaustainen maahanmuuttaja ja muutama muukin on puhunut julkisuudessa syntymäkulttuurinsa ongelmista. Kunniaväkivallasta ja siitä miten tuossa kulttuurissa nainen on alistettu. Erilaiset maahanmuuttaja taustaisten tekemät raiskaustapaukset ja näissä tilastoissa loistaminen. Niin, ne ovat asioita joihin tämän liikkeen edustajat eivät ole ottaneet pienintäkään kantaa. No, ei nyt ihan niinkään, ovathan he sanoneet ”mutku suomalaisetkin”. Lentokoneessa kyllä seisotaan ja estetään koneen nousu, kun kyydissä on pakkopalautettava. Eikä yhtään tiedetä kuinka moninkertaista raiskaajaa ollaan kotimaahansa palauttamassa.

Ulkomaalaistaustaisten seksuaalirikollisten maasta karkoittamiseksi tehty lakialoite keräsi 118 000 allekirjoittajaa. Se on parhaillaan eduskunnassa ja vihreät vastustaa.

 ”Tie helvettiin on kivetty erilaisilla unelmahötöillä

Nämä hötöt tulevat meidän jokaisen työssä käyvän maksettavaksi. Kuten saimme budjettiriihessä kuulla verot nousevat, kuten arvata saattoi. 

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu