26. syys, 2019

Ilmastohysteriaa

Viime päivät ovat olleet olleet yhtä ilmastohysteriaa. Jos olet avannut autoradion tahi television, sitä on tullut tuutin täydeltä. Uskoisin, että suurin osa ihmisistä on lopen kyllästynyt tähän.

Ruotsalaista Aspergerin oireyhtymää potevaa 16 vuotiasta lasta on hyväksikäytetty asian edistämisessä. https://www.autismiliitto.fi/autismikirjo/aspergerin_oireyhtyma

Itsekin, ollessani 16 vuotias, tiesin kaikesta kaiken. Paljon paremmin, kuin vanhempani. Sittemmin olen joutunut tunnustamaan itselleni, etten tainnutkaan tietää. 

Ilmaston lämpeneminen on totta ja osa siitä on ihmisen aiheuttamaa. Suurempana syntini pitäisin kuitenkin yleisesti saastuttamista. Siihen puuttumalla ja tehostamalla saadaan ilmastovaikutuksia aikaan sen suuremmin asiasta kohkaamatta. Nyt tuo meno alkaa olla hurmoshenkisen uskonnon tasolla.

Raju paasaaminen asian ympärillä johtuu osin siitä, että vihreä liike on nähnyt aikansa koittaneen. Epävirallisen tutkimuksen mukaan 60-70 % tiedotusvälineiden, lehdet, tv ja radiotoimittajista on vihreiden kannattajia. Ei ihme, että ”tiemme helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla”. Vihreän liikkeen olemukseen ja syntyhistoriaan palaan myöhemmässä blogissani. 

Jääkausia on aina ollut, vaikkei polttomoottorista saati savupiipputeollisuudesta ollut kuultukaan. Suurin osa ilmaston vaihteluista johtuu luontaisesta kiertokulusta, jota maailmankaikkeus tekee. On aina tehnyt ja tulee tekemäänkin.

"Miksi jääkausi syntyi

Jääkaudella vuoristojäätiköt laajenivat suuriksi mannerjäätiköiksi. Tämä johtui kesien kylmenemisestä jäätiköityneillä alueilla. Mutta jääkausi vaati myös kostean, lumisen talven. Suuri määrä lunta tarvittiin mannerjäätikön synnyttämiseen.

Kesiä viilensivät muun muassa Maan akselikallistuman muutokset, merivirtojen muutokset, Auringon säteilyn muutokset ja joskus ehkä myös valtavat tulivuorenpurkaukset.

Jääkaudella vuodenajat muuttuivat."

https://fi.wikibooks.org/wiki/Wikijunior_Suomen_historia/J%C3%A4%C3%A4kausi

Tämä kymmenminuuttinen kannattaa ehdottomasti katsoa !!

https://www.youtube.com/watch?v=NBpA7v9Hh60&feature=youtu.be

 

T

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu