18. elo, 2019

Maamiehen tietolaarin viikkouutiset

Sdp.n Hussein Al-Taee on taas ollut tapetilla. Sosiaalidemokraattinen puolue hieman ohjeisti häntä miten tulee käyttäytyä. Al-Taee jäi kiinni kirjoittelusta josta tavallinen suomalainen laitettaisiin löysään hirteen.

Ihan kaikkea tässä luvussa ei ole vielä kirjoitettu. Mies on selvästi synnynnäinen valehtelija. Tässä kohtaa kannattaa muistaa, että muslimille on laillista valehdella vääräuskoiselle, jos se oman nahkan pelastamisen kannalta on tärkeää. Näin kertoo Koraani.

Mielenkiintoisen seikan olen laittanut merkille uutisoinnissa. Tiedotusvälineet ovat sen sopineet keskenään. Enää ei puhuta maahanmuuttajista tai pakolaisista. Nyt puhutaan siirtolaisista, seuratkaapa uutisia ! 

Oma lukunsa on tutkintapyynnöt Juha Mäenpäätä ja Päivi Räsästä kohtaan. Ei tule johtamaan yhtään mihinkään. Näitä mielensäpahoittajia, jotka tekevät ilmiantoja ja työllistävät oikeuslaitosta turhaan on nyt vahvasti liikaa. Se on tosiasia, että nykyisen vihervasemmiston toimesta sananvapautta tullaan kaventamaan. Näin he saavat jankutettua paremmin omaa agendaansa ja unelmahöttöä, jonka me kaikki maksamme.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu