20. heinä, 2019

Tuumailua

Äestellessäni kesantomaata oli aikaa miettiä syntyjä syviä.. Sitä mitä vapaaseen maahan laittaisi, sitä miten vuodet ovat kuluneet. Mottoni on ollut ja on ”Niin on hyvä, kuin käy”. Ensin maahan. Mansikkamaa pitää olla ja kunnollinen. Olen kesäisen, kermaisen mansikkatortun suuri ystävä. Niitä tulee mansikka aikana tehtyä useampi. Mikä sen parempaa päiväkaffeen kanssa mökillä.

Tein penkit ja muovitin. Toistasataa Polkan tainta tuli istutettua. Ensi kesänä niistä pitäisi sitten jo torttumarjat saada. Paras sato tulee 3-5 vuoden sisällä.

Fergusonilla äestellessä mietin, että olen ko traktoria ollut hankkimassa joskus -80 luvun loppupuolella ja nyt se on kulkeutunut minulle. Miksikö ? Siksi, että halusin sen ja edellinen omistaja, jolle olin ollut sitä hankkimassa halusi minulle sen myydä (lahjoittaa). Tämä oli seurausta keskenäisestä kunnioituksesta ja menneen ajan arvoista.

Niin makaa kuin petaa, tavataan sanoa.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu