29. huhti, 2019

Jotta, sellaasta

Täytyy ny tästä viä kiriottaa, kun tulee oikein surku noita remaria. Niillon niin huonoo tuuria noiren ulukomaalaisten erustajien kanssa.

Otetahan ensiksi tämä remarien manraatilla Oulun käräjäoikeures lautamiehenä suomalaasia ja muita tuomittemas ollu maahanmuuttaja. Lipposenki kans samas kuvas sai olla. Käytti omaa tytärtä vuosikauret hyväksi ja teki sille pari mukulaaki. Sitte lähti ku tupahan paskannu koira livohkaan Noriaan. No, lain pitkä koura sai sen napattua sieltä. Enemmälti hymyilytti sitte, kun tämä kaiffari oli oikeures, niin tartti tulukin, jotta ymmärsi mitä puhutahan.

No sitte oli tämä lelusalakuliettaja. Vei Syyrian sotalapsille leluja ja rahaakin. Raha tais unohtua omahan taskuhun. Pahoinpitelytuomioita jne. Teki pikku feikit. Laitto pään kääreesehen ja kären hankkihin,  esitti sitte jotta hän joutu sota-aluehella tulitukseen. Mutta selevis, jotta pluiteeria, niinku koko muu touhukin. Roikki mikä roikki. Halonenki oli samas kuvas ja ylisti tätä erinomaasta hyväntekijää. Humaania ihimisiä molemmat, ku aamutuimaan ittiänsä peilistä kattovat.

No ny on sitte tämä Ahtisaaren virman rauhan-neuvottelija Al-Taee. Vähän kiriotellu sopimattomia Israelista, Juutalaisista ja eri uskonsuunnan Arapiista. Trumppiaki on pitäny muutteesta tölövästä. Mum mielestä tällääselle supliikille rauhan-neuvottelijalle pitääs silti jotakaa hommaa saara. Ja mä honasin.

 

No, kun nuo veheriääset haluaas lopettaa armeijan. Teherään kokeelu. Taotahan osa aseista sirpeiksi. Ilimanmuutoksen nimissä edellyttäen, jotta seppä syö vain luomuruokaa ja ahajon hiilinä käytetään vain puuhiiltä. Varaurutaan silti siihen, että jotakaa kärhämää syntyy maassa. Länsirannikolle perustetahan sellaasia kumivenehien säilöhönottokeskuksia. Jos tilanne eskaloituu joskus, niin saarahan suomalaaset nuoret miehet laharen yli Ruottihin turvaan. Naisista ja lapsista ei niin väliä. Ny astuu kuvahan tämä Al-Taeen rooli. Suomen eruskunta (kun hän siä nyt on) vois valtuuttaa Taeen neuvottelemahan ruottalaasten kans avusta suomalaasille miehille, jos joutuvat joskus tulemahan. Pitkän soutumatkan jäläkehen ovat taatusti näännyksis. Ruottin armeija vois kantaa kaliakorit ja matkakapsekit viiren tähären hotellille. Parahat sais mennä remari Pärssonin mökille asumahan Tukholman saaristohon.  Siinolis tehtävää näin alakunylykyhyn.

"Sosialidemokraattiset Naiset palkitsee vuosittain Risto Rohkea -tunnustuksella miehen, joka on ansioitunut tasa-arvoasioissa. Risto Rohkea -tunnustuksella palkittu rauhanneuvottelija Hussein al-Taee on rauhanvälittäjä ja konfliktinratkaisun ammattilainen, joka työskentelee neuvonantajana presidentti Martti Ahtisaaren perustamassa konfliktinratkaisujärjestö CMI:ssä."

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu