6. maalis, 2019

Seinäjoen arabikevät

  • Yle taikinoi esittääkö Matti Reinikan Seinäjoen arabikevät dokumenttia. Ohjaajan toimittamat versiot Ylelle eivät tahdo läpäistä sensuuria. Helsingin sanomat ja monet muut lehdistön edustajat ovat arvioineet dokumentin kelvolliseksi ja ihmettelevätkin Yle.n linjaa. Nyt Vaasan piirin Vihreä liitto tarjoaa la 16.3 elokuvan Jalasjärvellä. Ylen uskottavuus puolueettomana mediana saa jälleen vakavan kolhun. Veikkaan, että nyt tulee kiire ilmoittaa esitysajankohta.
  • Lienee kommenteista ja haastatteluista päätellen ensimmäinen objektiivinen dokumentti asian tiimoilta. Siinä kuullaan turvapaikanhakijaa, vastaanottokeskusta ja maahanmuuttokriitikkoa. Meillä on akilleen kantapäänä ollut, ettei asiasta ole voinut  keskustella. Sitä ei vielä keskusteluksi voi luonnehtia, jos osapuolet netin palstoilla viisastelevat toisilleen. Luulisi, että parempi vaikka vihainen puhe, kuin agression purkautuminen tekoina.

Tekee kipeää, mutta pisteet vihreille.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006020268.html

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu