27. helmi, 2019

Nykymenosta

Tähän blogiin innostus syntyi luettuani tutkimuksen suomalaisista SS- miehistä. Hieno juttu, että asioita tutkitaan. Historiaamme on pengottu ja väkisinkin tulee sellainen käsitys, että sitä parempi, mitä huonompia asioita sieltä löytyy. No, ajat ovat  muuttuneet, kaikki ei voi olla niin kuin ennen. Maailma on selvästi muuttunut. Ohessa muutamia pohdintoja muuttuneesta maailmasta.  

Mannerheim → Olikin nykyviisauden mukaan homo, tai ainakin siihen suuntaan kallellaan. Varmuudella tiedetään, että Jani Toivola ja Siltsu on. Tosin, omissa kirjoissaan he kertovat eka kerran olleen hieman nautinnon kannalta puutteellinen. Kumppanit olivat ajatelleet vain itseään ja unohtaneet voitelun merkityksen. Kakkaaminen oli ollut tämän jälkeen normaalia hankalampaa. Valitettava asia.  

Kekkonen → Olikin KGB.n agentti, tai sinnepäin kuitenkin nojallaan. Ei mikään isänmaan ystävä. Varmuudella tiedetään, että Skripal oli KGB.n agentti. Hänelle venäläiset tarjoilivat hieman tujumpaa hajuvettä ovenraosta. Henkikulta säästyi jotenkuten. Litvinenko sitävastoin sai sellaista atomialan tärpättiä, että hymy hyytyi lopullisesti. 

Avioliitto → Ei olekaan mikään miehen ja naisen välinen liitto. Melkoisella varmuudella kuitenkin tiedetään, että ensimmäinen on ollut miehen ja naisen välinen. Nykyään avioon voi mennä kuka vaan ja kenen kanssa tahansa. Eikä aikaakaan, kun avioon saa mennä oman Moppe- kullan kanssa. Moppe on se suomenajokoira, joka viivan lailla ajaa rusakkoa keväthangilla. Myös naapurin rakkaan kissikullan se ajaa pihakuusen latvaan. Se saadan sieltä alas, joko kuusi kaatamalla tai ampumalla. Isännän vaihtoehto häviää, kuusi kaadetaan.  

Sukupuolet → Yllätys, yllätys. Ei ole vain kahta, voi ollakkin muunsukupolinen. Lasta ei saa puhutella esim. koulussa tytöksi tai pojaksi. Täytyy odottaa, että tulee ikää ja sitten lapsi saa ihan itse päättää, mitä sukupuolta haluaa olla.  

Isänmaallisuus → Se ei tarkoitakaan, että pidät synnyinmaastasi, sen kulttuurista, arvoista ja olet valmis hengelläsi sitä puolustamaan. Ehei. Olet rasisti ja natsi. Uuden tietämyksen mukaan sinun pitää ottaa tänne kaikki halukkaat elintasosurffailijat. Lykätä taskut täyteen rahaa, tehdä itse enemmän töitä, jotta verorahoillasi voidaan maksaa näiden chillailu. Oman maan vanhukset ja opiskelijat yms saavat olla oman onnensa nojassa. Hyvää isänmaallisuutta on myös vastustaa lainsäätäjää. Jopa kirkkomme on tässä asiassa hyvinkin ansioitunut. Puun halaaminen ja ruohon kasvun kuunteleminen katsotaan myös eduksi. Ilmastonmuutoksesta huolissaan oleminen ja vegetarismi ovat kovaa valuuttaa. Missään ei tosin ole laskettu vegenä olemisen metaanihaittoja. Päästöjä syntyy enemmän kuin huonosti lämmitetyn savusaunan kiukaasta. 

Niin, mitään todisteita suomalaisten SS-miesten tekemistä julmuuksista ei löytynyt. Varmuudeksi sitten todettiin, että kyllä kait hekin julmuuksiin osallistuivat. Ihan kuin Neuvostoliitossa aikoinaan, rikollinen tiedettiin, mutta oli vielä keksimättä mistä häntä syytettäisiin. No, keksittiinhän siellä.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu