8. marras, 2018

Näin siinä sitten kävi

Viime viikolla kerroin aktivisteista jotka tietoisesti mustamaalaavat syyttömiä ihmisiä vailla minkäänlaista vastuuta. Saanevat tästä jotain sairasta nautintoa oman agendansa eteenpäin viemiseksi.

Forssan poliisi on tutkinut sikojen purkutilanteen videonauhoilta ja valtion palkkaaman riippumattoman eläinlääkärin lausunnon perusteella tullut tulokseen, täyttä valetta. Asiasta tietämättömille,valtio siis palkkaa teurastamoille tarkastuseläinlääkärin. Häntä ei teurastamo voi erottaa, näin säilyy puolueettomuus.

Tätä aktivistia vastaan on nostettu tutkintapyyntöpyyntö, nimikkeenä törkeä kunnianloukkaus.Tästä olisi nyt hyvä perässähiihtäjien ja aktivistinalkujen ottaa opiksi. Voi tulla kalliiksi. Valheella on edelleenkin lyhyet jäljet.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hkscanin-elainkuljetuksissa-ei-epailla-rikosta-poliisi-lopettaa-asian-tutkinnan/7156144#gs.OCCEiXo

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu