2. marras, 2018

Pahuuden lähettiläät

Jatkan vielä näistä aktivisteista. Olen urani aikana, yli 30 vuotta, joutunut näkemään heidän aikaansaamaa tuskaa ja pahuutta. Jos heillä olisi aito kiinnostus eläinten hyvinvointiin, niin asia olisi ok. Perimmäisenä tarkoituksena kuitenkin on totaalinen lihantuotannon kieltäminen ja vegaanius.

Tässä tuleekin se juttu. Keinoja kaihtamatta he ajavat tätä agendaansa. Valehtelu, manipulointi ja tiedotusvälineiden käyttö on heidän ydinosaamisalueita. Vastapuolelta ei käy minkäänlaiset argumentit eivätkä todisteet. He omistavat fundamentaalisesti vain ja ainoastaan oikean totuuden. Tässä joukossa on myös huomattavan paljon sateenkaariväkeä. Oman agendansa eteenpäin viemiseksi he ovat valmiita tuhoamaan vastapuolen,niin henkisen, kuin fyysisen terveyden, vailla minkäänlaista vastuuta.

Ohessa (kuva) tapaus joka julkaistiin OE- yhdistyksen sivuilla aikoinaan. Julkaisivat isännän nimen ja kodin gps-koordinaatit nettisivuillaan. Sivuilla oli myös videonauhanpätkä, jossa yön pimeydessä häirityt possut olivat nousseet istumaan ja tuijottivat nukkumarauhaansa häiritsemään tulleita aktivisteja. Tekstinä oli, että siat olivat ”halvaantuneita”. Erittäin, erittäin törkeää valehtelua, joka myöhemmin todistettiin valheeksi.

Oheisen (kuva) lehtikirjoituksen perusteella, aktivistit pyysivätkin epäsuorasti isännältä anteeksi valehteluaan ja mustamaalaamista, mutta vahinko oli tehty.

Tiedän varmasti, että moni tuottaja sai terveydellisiä oireita mm. rytmihäiriöitä. Yksi surmasi itsensä, oli muitakin vaikeuksia, mutta tämä katkaisi kamelinselän. Lapset pelkäsivät mennä pimeällä ulos, kun olivat kuulleet oudoista hiippareista.

Näen vieläkin silmissäni elämäntyönsä tehneen, kaikkensa antaneen farmarin, jolle eläinten hyvinvointi oli yksi tärkeimmistä asioista. Hartiat kumarassa, katse harhailee, se on siinä. Syyttömänä tuomittu.

Näitä olen itse ollut todistamassa

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu