2. touko, 2018

Mielensä pahoittajat

Maailman muuttuessa erilaiset pienetkin marginaaliryhmät ovat huomanneet tavan vaikuttaa asioihin. Se on somen valta. Sinne lykätään uutiseksi tahi muuten faktaksi käsitettävä asia ja mylly alkaa jauhaa. Mitä ällistyttävämpi asia, niin sen parempi ja pian asia on saanut mahdottomat mittasuhteet. Valheestakin tulee totta.

Oma lukunsa ovat mielensä pahoittajat. Näitä löytyy nykyisin asiaan kuin asiaan. Viimeksi Yle mene täydellisesti miinaan. Saamelaisnuorten puheenjohtaja, citysaamelainen joka asuu Helsingissä pahoitti mielensä intiaaniasuisesta henkilöstä lastenohjelmassa. Yle poisti ohjelman televisiosta ja siirsi jonnekin areenan takanurkkaan. Yhteisllä verorahoilla ylläpidettävä tiedotusväline siis poisti lastenohjelman yhden mielensä pahoittajan takia.

Mihin me olemme menossa. Tiernapoikia ei voi esittää. Pekkaa ja Pätkää ei voi esittää, joululauluja, ruokarukousta, aamunavausta. Ei ole isää eikä äitiä. Sukupuolia on monia. Koulussa ei ole tyttöjä, eikä poikia. Lapset saa sitten joskus ihan itse päättää sukupuolensa.

Eikä aikaakaan, kun avioliittoon saa mennä Mopen kanssa. Moppe on koira, sport mallinen sellainen.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu