11. huhti, 2018

Lomalla

Pitkän työrupeaman jälkeen oli talviloman aika. Nyt kun talvea olikin meillä ollut oikein kunnolla, niin matka piti sunnata hieman lämpimämpään ja vähälumiselle seudulle. Kohteeksi valikoitui Fuerteventura ja sieltä eteläisin paikka Morro del Jabre. 

Saari on luonnoltaan karu ja siellä tuulee aina hieman. Tuuli on enimmäkseen hyvä, koska se pitää ilman suomalaisellekkin siedettävänä. Lämpötila ei kuitenkaan yleensä nouse yli 30 asteen ja vuotuinen sademäärä taisi olla 100 mm luokkaa. 

Niin, ilmat suosi, aurinko paistoi ja lämpötila varjossa oli yli kaksikymmentä.Nähtävyyksiä saarella on niukasti. Järjestetyillä kierroksilla tuleekin käytyä hyvin vähän. Yleensä tulee vuokrattua auto, sillä voi sitten omaan tahtiin kierrellä ja katsella.

Lento tuonne Kanarialle kestää n 6 tuntia. Näihin saariin en erityisen ihastunut ole,mutta talvisaikaan kohtuullisen lennon päässä, kun Thaimaan lento on 12 tuntia. Saaren etelä-osa Jandia on ollut vuosikymmenet saksalaisten suosikkikohde. Näitä tarkan ”markan” turisteja tulikin viikko seurailtua. Persoonallisuuksia ovat todellakin.

Tarkkailun tuloksia joskus myöhemmin.

 

 

 

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu