22. helmi, 2018

Aiheena wienerparlamentissa

Poikkesin eilen aamukahville Hämeenkyrössä. Paikallinen wienerparlamenttikin oli kokoontunut kyseiseen kahvilaan. Keskustelun aiheena oli, kuinkas muutenkaan, nykynuoriso. Pelaavat ja räpläävät kuulemaan mukaan kaiken aikaa matkapuhelimien kanssa. Keskustelijat olivat seniori kansalaisia. Nuoriso voisi ehkä todeta heistä, että kaiken aikaa uutiset, tuli radiosta tahi tv.stä. Samat kymmenen kertaa päivässä ja sanomalehdet siihen päälle.

Matkapuhelin on osa tätä nykyistä tietoteknistä yhteiskuntaa. Sillä maksetaan laskut, navigoidaan, haetaan ruokaohjeita ja seurustellaan. Itse asiassa, sillä tehdään käsittämätön määrä välttämättömiä henkilökohtaisia -ja työasioita. Myös viihdytään.

Totuuden nimissä on tietysti paikkoja ja tilanteita joissa se voisi poissakin olla, tai ainakin edes soimatta. Tosinaan tuntuu siltä, että jotkut kokevat itsensä niin korvaamattomiksi, että joka tilanteessa on puhelimen vastattava.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu