31. tammi, 2018

Näillä mennään

Maalle saatiin jälleen presidentti kuudeksi vuodeksi. Tolkun mies, joka on viimeiset kuusi vuotta hoitanut kiitettävästi isänmaan asioita, niin itään kuin länteen. Puun halaajat ja koko maailman pelastajat menestyivät huonosti tässä vaalissa.

Keskusteluissa olivat mm. ilmastonmuutos, sekä maahanmuutto.

Maailman kasvihuonepäästöistä suomi vastaa 0.01 % osuudella. Maatalouden osuutta liioitellaan tarkoituksella. Sen osuus tuosta 0.01 % on 0.11%. Toisin sanoen suomalaisten tukehduttaminen erilaisilla ympäristöveroilla ei auta ilmastoasiaa ollenkaan.

Mihin nämä rahat sitten käytetään ?

Paljon puhutusta aktiivimallista kärsii eniten kantasuomalainen työtön. Maahanmuuttaja, joka ensimmäiset kolme vuotta osallistuu sopeuttamiskoulutukseen välttää tämän karenssin kokonaan. Pääkaupungissamme raiskaustilastot alkavat näyttää kummallisilta, 50% on maahanmuuttajien tekemiä. Kun katsoo pääkaupungin poliittista kartta, niin voi huomata tiettyjä yhtymäkohtia. Toivottavasti tuo tauti ei laajene muualle maahan.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu