4. syys, 2012

Minne olemme menossa ?

Tämän päivän maatalouteen liittyvät erilaiset tarkastukset. Sianlihantuotannossa on tarkkaan määritellyt ohjeet. On erilaisia kyttäysorganisaatioita.. mm. ely-keskukset, valvovat eläinlääkärit, evira jne... Tärkeää sikalassa on mm. seuraavat asiat: ritilärako mitataan millimetreissä, karsinan ja ruokintakaukalon koko senteissä. Jos sentti tahi milli puuttuu, sanktiota tulee. Joka karsinassa pitää olla virikemahdollisuus, lelu tai olkea riittävä paksuus. No, jos yhdestä karsinasta puuttuu tai on liian vähän, sanktiota tulee.. Kyllä on virkamiehet/naiset tarmoa täynnä. On kerrankin valtaa ja voimaa. Rahaa tähän kyttäämiseen riittää ja porukkaa.

Mutta. mutta... kun olisi maailmassa oikeitakin asioita. Vanhukset ja lapset. Viimeaikoina kohun keskipisteenä on ollut helsinkiläisen 8-vuotiaan tytön kuolema.Vanhemmat ja olosuhteet joissa lapsi menehtyi olivat kuvottavat. Näihin ei riitä rahaa, ei niin millään. Missä nyt oli valta ja voima. Ei löydy virkamiestä/naista joka suoraselkäisesti ottaisi vastuun. Toivon todella, että joku saatetaan vastuuseen. Onhan kyse ihmisestä. Lapsesta.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu