10. tammi, 2017

Tiedotusta

Mielenkiinnolla olen vuosia seurannut suomalaisen median tiedottamiskulttuuria palestiinan ja lähi-idän alueelta. Ainoa demokratia Israel kuvataan siten, että ihmisille muodostuu kuva hyökkäävistä ja palestinalaisia mielivaltaisesti kohtelevasta kansasta. 

Annan esimerkin. Palestiinalaisnuorukainen tekee puukkohyökkäyksen ja tappaa kadulla israelilaislapsen. Israelin sotilaat ampuvat hänet. Saamme tapahtumasta lukea suomalaisita tiedotusvälineistä ja otsikko on seuraavanlainen ” Israelilais-sotilas ampui jälleen palestiinalaisnuorukaisen” Näin luodaan juutalaisvastaisuutta ja muokataan ihmisten mielipiteitä.

Israelin politiikka on hyvin ymmärrettävää.Ympärillä, joka suunnalla on ainoastaan arabeja. Arabit tappaisivat jokaisen israelilaisen, tämän he myös sanovat julkisesti. Ovat sitä lukemattomia kertoja yrittäneet, onnistumatta. Eivätkä  tule koskaan onnistumaan. 

Usein väitetään, että israelilaiset miehittävät osia palestiinasta valloittamillaan alueilla. Kyllä, arabien aloittamissa sodissa israelille jäi osin strategisia alueita mm. Golanin kukkulat, joista siihen asti oli lähetetty kranaatteja israeliin.

Venäjä aloitti sodan suomea vastaan. Valloitti karjalan ja otti sen. Olenkin sanonut, että pitäisikö meidänkin silloin tällöin ampua ohjuksia ja kranaatteja sinne valloitetulle alueelle. Kuinkahan meidän mahtaisi käydä ?

Kohtuullisen hyvä sivusto lähi-idän asioista löytyy seuraavan linkin takaa

http://arielfin.blogspot.fi/

https://arielfi.wordpress.com/about/

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu