14. elo, 2016

Avajaiskulkue

Karvia- Päivät ovat olleet jo viikon päivät taakse jäänyttä elämää. Nuorempi ja vanhempi masinisti osallistui jälleen avajaiskulkueeseen, kuten aikaisempinakin vuosina. Zetor ja Fordcustom olivat ratsuina. Kulkue on vuosi vuodelta laajentunut ja tullut yhä suositummaksi. Rajaseudun tapaan mukaan tulee myös lieveilmiöitä. Erilaiset rakennelmat yms. liikenteeseen sopimattomat viritykset pääsevät mukaan. Tässä on hyväksikäytetty tapahtuman rentoutta ja vapautta hieman liiaksi.

Tapahtuma kuitenkin on aina hieno. Yleisöä on katuvarsille kertynyt satoja ellei tuhansia. Kotikylän raitilla ajaminen Zetorilla on luku sinänsä. Lopullisen kruunun tapahtuma sai paluumatkalla mökille. Teimme pienen koukkauksen ja saimme perinteiseen Karvialaiseen tapaan lämpimäistä. Tällä tarkoitetaan vasta leivottua leipää. Eikä ollutkaan mitä tahansa, vaan mallasleipää. Kiljuen tapellen se kahteen mieheen syötiin, joten kiitoksia :-)

Ensi vuotta odotellessa...

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu