10. marras, 2015

Isäinpäivä viikonloppu

Elämme vuoden pimeintä aikaa. Lumi toisi valoa, mutta sitäkään kun ei sitten tule sopivasti. Hiljalleen joulun odotus hiipii ja erilaisia pihavaloja alkaa ilmestyä. Viimeiset niistä sitten riisutaan pois Juhannuksena. Tarkemmin sanoen, huomataan ottaa töpseli irti seinästä. Se on sitten helppo taas marraskuussa kytkeä takaisin. 

Viikonloppuna täydentelin puuvarastoja talven varalle, kun oli kantoapuakin kotosalla. Tällä kertaa hain klapeja ystäväni "kopillisella" Fordilla. Mikä juhlallinen peli ! Lämpöä oli ja matka taittui vihellellen. Mikä sen hienompaa, kuin laittaa paukkupakkasella kuivia koivuklapeja takkaan. Siihen vielä kunnon villasukat jalkaan, niin johan suorastaan naurattaa.

Sunnuntaina, isäinpäivänä laitoin lipun salkoon. Muutaman kerran sitä tapani mukaan korjasin, että alkoi liehumaan. Nykyiset liput ovat ohuita ja liehuvat pienessäkin tuulenvireessä. Lippu vain pitää laittaa oikealle puolelle tankoa, tuulen suunta huomioiden. Ensin menee aina väärin.

Päivän menuuseen kuului myös isän laittama ateria. Kokolihapihviä pippurikermasoosilla ja itse tehdyillä lohkoperunoilla. Nuoriso teki raikkaan salaatin. 

Näin perinteikkäästi saatoin jälleen huomata yhden vuoden kuluneen. Viimeinen väri hiuksissa ja leuassa sen kun lisääntyy ;-)

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu