19. loka, 2015

Syystöitä

Syystyöt ovat olleet ajankohtaisia kahdellakin rintamalla. Hyvänä apuna ovat olleet salskeat nuoret miehet. Viikonloppuna kaadoimme mummulassa kolme terijoen salavaa. Oli niistä jo puhuttukin :-)

Terijoen salavaa ei pidä lähelle rakennusta eikä viemäriverkostoja istuttaa. Juuret tunkeutuvat putkiin ja salaojiin tukkien ne. Viime silaukseksi puhaltelin pihan puhtaaksi lehdistä. Nuoret miehet huolsivat ruohonleikkurin talvikuntoon. Sillä suunnalla askareet tulivat tehtyä. Täällä on vielä melkoinen osa lehdistä puissa. Vaahterassakin melkein kaikki, joten arbeti jatkuu...

Kahtena iltana istuimme mökillä ja saunottelimme. Monet jutut jälleen kerrottiin ja kuunneltiin. Nuoret miehet kyselivät isovanhemmistaan ja heidän vanhemmista. Näin tiedot siirtyvät sukupolvilta toisille.

Jatkoimme myös makkaratestiä. Uutena tulokkaaana Korpelan lenkki. Vaativa testiryhmä oli lopputulemassa täysin yksimielinen: Syöntilaatu oli keskinkertainen. Maku paahteisen sikanauta säilykkeinen. Jo ensimmäisten suupalojen jälkeen alkoi tökkiä. Emme suosittele.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu