7. elo, 2014

Karvia-päivillä

Karvia-päivät olivat jälleen kerran. Niiden annista jätän tuon masinistipuolen vähemmälle. Kahdessa konsertissa tuli käytyä,tai oikeastaan yhdessä. Varasin talvella liput Anne Mattilan konserttiin, joka järjestettiin Karvia-päivien yhteydessä. Ajattelin, että vanhaa äitiäni pitää johonkin viedä. Konsertti oli artistin taidekahvilan pihapiirissä, josta hän onkin rakentanut kauniin miljöön.

En ole kyseistä artistia sen kummemmin fanittanut. Konsertissa istuessa mietin kuitenkin, että miksi hän ylipäätänsä asuu edelleen Karvialla ? Työn kannalta siinä ei varmaan suurta järkeä ole. Kotiseuturakkaus lienee suurin syy, niin olen ymmärtänyt.

Minkäänlaisia diivan elkeitä hänessä ei ole huomattavissa. Ottaa yleisönsä ja laulaa kauniilla tummanpuhuvalla äänellä. Uskaltaisin sanoa, että yksi kotiseutunsa parhaista käyntikorteista.

 

Vastakohtana illalla oli Frederikin konsertti. Sen jätän omaan arvoonsa. Siitä ei löydy lapsille kerrottavaa, saati sitten blogiin.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu