7. joulu, 2013

Takaisin arkeen

On se hyvä, että maalla on jälleen Presidentti. Tähän tulokseen tulin eilen seuratessani Tampere talon juhlallisuuksia. Sotaveteraaneja oli enemmän kuin koskaaan aikaisemmin. Eturivin paikat, juuri heille ne kuuluivatkin. Presidentti Ahtisaarelta riitti myös aikaa keskustella veteraanien kanssa ja tervehtiä heitä. Juhlaohjelma oli hyvällä maulla valittu. Juuri sellaisella, jota nykyiseltä presidentti parilta odotin. Tilaisuudesta välittyi isänmaallisuus, niinkuin itsenäisyyspäivänä pitääkin.

 

Tänään otin aurauskaluston käyttöön. Kummallista kyllä, sattui ketjutkin olemaan traktorissa valmiina. Ensimmäisten lumien olin antanut sotkeentua tiukkaan, jotta hiekka ei auratessa lähde mukaan. Työ sujuikin kuin rasvattu. 

Ps. Laitoin tuohon vielä kuvan isoisästäni. Yhdennäköisyys on huomattava. Kuvassa hän puolustaa sodanaikana yksin puskalähteen vedenottamoa, jota vihollinen kovasti havitteli. Lähteestä tulee vesi kotikylälleni ja se on niin puhdasta, että käy suoraan akkuihin. Ainakin venäläisiin.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu