2. marras, 2013

Pyhäinpäivä

Heräsin vasta seitsemältä, viikon rasitukset tuli nukuttua. Nukuin rauhallisesti, vaikka mieltä hieman kaihertaa.Tyttäreni on Tukholmassa kaverinsa kanssa konsertissa. No, ei huolta, kaverin vanhemmat ovat vahtimassa. Minkäs sitä isä luonteelleen voi. Olen sinnitellyt, etten viesteillä kovin häiritse. Kahjoksi luulevat ( varmaan ei kaukana totuudesta).

Vaihtelin autoon talvirenkaat. Sitten olikin pyhäinpäivän ruoan teko. Olin aamulla laittanut palapaistin uuniin hautumaan. Tapani mukaan perunamuusia oli tehtävä. Pakkasesta kaivoin karpaloita hilloa varten. Karpalo sopii mielestäni hyvin naudanlihan kanssa. Vihreää salaattia ja Aura juustoa. Siinä se oli. Iltapäiväkahvin jälkeen kävin hautasmaalla sytyttämässä kynttilän.

Ilta on mennyt digitaalisia arkistoja selaillessa. Lasten kuvia ja muuta, matkan varrelta. Sellaista perinteistä rauhallista pyhäinpäivää. Nyt saunaan.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu