24. heinä, 2013

Vainotulilla

Rikoin lakia. Asuinrakentamiseen kaavoitetulla aluella pitäisi puun kaatoon hakea kaupungilta lupa. Olen siitä myös ollut tietoinen. Joskus vaan käy niin, että tapahtumat tai vallitseva olosuhde käy lain edelle. Suurempien vahingojen välttämiseksi tms, ei ole aikaa lain koukeroita odotella.

Uskon vakaasti, että jotain tämän tapaista Päivi Räsänenkin tarkoitti puheessaan Kankaanpäässä. Puhetta on tarkoituksenhakuisesti irroitettu asiayhteydestä, kuten Räsänen sanoi. Hänen taloaan on heitelty kananmunilla ja kristillisdemokraattien puoluetoimisto on uhattu räjäyttää. Mielestäni on törkeää, että yhtä ihmistä tällä tavalla vainotaan. Ben Zyckowitzille nostan hattua. Hän suoraselkäisesti puolusti Räsästä.

Tiedän, että lakia pitää noudattaa. Julkisessa virassa tietysti lausuntoja katsotaan suurennuslasilla. Aikoinaan ei noussut minkäänlaista kohua, kun Paavo Lipponen sanoi sopineensa Berlusconin kanssa, että elintarvikevirasto tulee suomeen. Oli vaalit ovella ja lausunto annettiin iltauutisissa. Myöhemmin asia paljastui täydeksi valheeksi. Italiaan virasto meni. Sellaista se on. Huomautan, että kannanottoni eivät ole poliittisia. Ihan vaan omia mielipiteitäni.

Iltapuhteiksi karsin  lehtikuusen oksia ja sahailin runkoa pölleiksi. Pitihän minun tietysti kokeilla miten ne halkeavat. Tiedän sitten mitä on odotettavissa.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu