8. huhti, 2013

Koulukuria

Se oli sitten yläasteen erityisopettaja erotettu virasta. No, tapahtumasta ja sen kulusta ko. ruokalassa ei voi kaikkea tietää. Tosiasia lienee yleisesti ottaen, että opettajat ovat kohtuullisen voimattomia oppilaiden suhteen nykyään. Mitähän se meno tuollaisella erityisluokalla oikein onkaan ? Ala-aste ikäiset jo huutelevat törkeyksiään.

Tyttäreni oli taannoin lenkillä ja kertoi pikkupoikien huudelleen tuolla kadunvarrella h.lla alkavia törkeyksiä hänelle. No, minä siitä takkia vetämään niskaan ja saappaita jalkaan. Perheen naisväki, ilmeisesti järkevämpinä torpedoivat yhteen ääneen loistavan ajatukseni. Minä kun tiesin missä nassikat asuvat. Olisin vaan käynyt äidille sanomassa, että selittää pojille mitä sana tarkoittaa. Että sillä tavalla.

Asiaan. Kyllähän koulukurille jotain olisi tehtävä. Enkä nyt tarkoita karttakepin käyttöön ottoa. Koulurauhan suominen, niin oppitunneilla kuin koulumatkoilla, on perusoikeus. Lainsäädännön on muututtava. Perimmäinen syyhän ei ole noissa kurittomissa lapsissa. Itse saamme ensin käydä peilin edessä.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu