2. huhti, 2013

Sharia lakia suomeen

Selvyyden vuoksi, kannatan maahanmuuttoa, rotuun, sukupuoleen jne katsomatta. En kuitenkaan suostu hyväksymään sitä, että tänne tullaan tarkoituksella elämään suomalaiselle korkealla sosiaaliturvalla. Suurin osa maahanmuuttajista on kelpo porukkaa ja heillä on muuttoonsa painavat syyt. Sitten on vähemmistö, joka tahraa muun joukon. Erittäin suuri ongelma maassamme on se, että näistä asioista ei  voida keskustella. Edes asiallisesti.

Radikaalisaarnaaja Anjem Choudary kävi pääsiäisen pyhinä Helsingissä puhumassa. Hänen johtamansa järjestö Islam4UK on Englannissa kielletty terrorismilain perusteella. Hän toteaa puheessaan mm. "Islamin lippu liehuu vielä Suomen eduskuntatalon salossa" Ei siinä mitään pahaa, jos demokratia niin joskus haluaa. Nämä saarnaajat eivät tosin demokratiasta piittaa. He tuovat omat lakinsa, joista ei äänestetä.

Tästä riittäisi tarinaa, vaikka kuinka paljon. Totean vain, että oli Luoja sitten minkä uskonnon tahansa, niin noilta meitä varjelkoon.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu